Tango Argentinian

13.02.2020

Tango argentinian este un gen muzical și dans social care isi are originea la sfârșitul secolului al XIX-lea în suburbiile Buenos Aires și Montevideo si este considerat un dans popular in Argentina, fiind era dansat pe strazi si in cafenele intunecoase. 

Tangoul Argentinian se danseaza in pozitie imbratisata si foarte relaxata. Contactul partenerilor se face mai mult la nivelul pieptului decat al soldurilor, ceea ce da libertate picioarelor sa execute diferite figuri denumite "Adornos". 

Tangoul Argentinian este un dans plin de emotie si senzualitate, se bazeaza pe conducerea partenerului si reactia partenerei, improvizatiile fiind intotdeauna binevenite si adesea dictate de accentele melodiilor. 

Melodii faimoase precum La Cumparsita, El Choclo, Santa Maria si Por una Cabeza sau secvente din filme celebre precum "Scent of a Woman" sau "Shall We Dance" fac tangoul un dans foarte apreciat. 

Scoala ta de dans TOP DANCE te invita la cursul de initiere in dansuri de societate, care se desfasoara miercuri de la ora 18.30 la Scoala Music 4 ALL, Drumul Sarii nr. 31.

Pentru relatii si inscrieri nu ezitati sa ma sunati la tel. 0722431152 (Gigi Raducan)